Vihreän yhdistyksen muutostietolomake

Vihreiden järjestöjen muuttuneet tiedot kerätään tällä lomakkeella puolueen sekä piirien ja liittojen tietoon. Täytättehän lomakkeen huolellisesti ja mahdollisimman pian muutoksista, kiitos!

Ilmoitettu puheenjohtaja, varapuheenjohtaja, sihteeri, taloudenhoitaja sekä viestintävastaava lisätään puolueen yhdistysten Vyyhti-tiedotussähköpostilistalle. Listan kautta viestitään mm. puoluekokouksesta.

Yhdistysasioissa palvelevat oman piirin tai liiton lisäksi osoite yhdistysasiat@vihreat.fi.

Muistakaa myös tarvittaessa vaihtaa yhdistyksenne sähköpostilistojen ylläpitäjä(t). Tämän pystyy nykyinen ylläpitäjä hoitamaan itse; tarvittaessa voi kysyä apua hallintopaallikko@vihreat.fi.

Vastuuhenkilöiden muutokset
Puheenjohtaja
Varapuheenjohtaja
Taloudenhoitaja
Viestintävastaava
Vain, jos yhdistyksessä on erillinen viestintävastaava.
Sihteeri
Muu hallitus
Mahdolliset varajäsenet selkeästi eriteltynä. Jos hallituksessa on muita toimihenkilöitä kuten 2. vpj. tai tiedottaja, voi heistä myös mainita tässä.
Verkkosivupaketin yhteyshenkilö
Vain, jos yhdistyksellä on käytössä puolueen sivupaketti. Huom! Yhteyshenkilö on vain laskutusta ja palveluun liittyviä teknisiä yhteydenottoja varten, yhdistys vastaa itse sivupaketin käyttäjätunnusten ylläpidosta.
Osoitemuutoksia yhdistyksessä
Tähän osoitteeseen tulevat yksittäisten (uusien) jäsenten liittymistiedot reaaliajassa. Jos ilmoitat useamman kuin yhden sähköpostiosoitteen, erota ne toisistaan pilkulla. Muistakaa päivittää tämäkin tieto, kun yhdistyksen toimihenkilöt vaihtuvat. Kerran vuodessa tähän osoitteeseen lähetetään myös ohjeet jäsenmaksuraporttien latauspalvelun käytöstä. Latauspalveluun tarvittava salasana on yhdistyksen puheenjohtajalla, joka voi luovuttaa sen edelleen. (Jäsenmaksuraporttien lähettämisestä sähköpostilla kerran kuukaudessa on luovuttu tietoturvasyistä toukokuussa 2018.)
Postiosoite
Toimisto ei normaalisti lähetä paperipostia yhdistyksille. Kun lähetetään, käytetään osoitteena yhdistyksen puheenjohtajan osoitetta.
Uusi pankkiyhteys
Ilmoita vain, jos yhdistyksen tili on vaihtunut.
IBAN-muodossa. HUOM! Mikäli kyseessä on jokin muu, kuin suomalainen tilinumero, muista kertoa BIC-tunnus lisätietoja -kentässä.
Tiedot antoi
Kenelle muutostiedot lähetetään
Tällä lomakkeella lähettämäsi muutostiedot menevät automaattisesti puoluetoimistolle. Valitse alta sopivat lisävaihtoehdot, niin tiedot menevät samalla myös yhdistyksenne piirijärjestölle ja/tai valtakunnalliselle kattojärjestölle (Vihreät nuoret, Vihreät Naiset tai Viite).