Saara Hyrkkö

Kansanedustaja 

Olen kansanedustaja, kaupunginvaltuutettu Espoosta sekä bioinformaatioteknologian ja työpsykologian diplomi-insinööri Aalto-yliopistosta. Politiikassa minua innostaa mahdollisuus rakentaa hyvää nykypäivää ja parempaa huomista.

Yksi suomalaisen yhteiskunnan hienoimmista tavoitteista on se, ettei ketään jätettäisi. Olemme rakentaneet hyvinvointivaltion, jonka tarkoituksena on varmistaa, että jokaisella on mahdollisuus tavoitella onnellisuutta ja osallistua. Sen puolesta haluan tehdä töitä.

Koulutus ja tutkimus rakentavat osaamisen lisäksi myös tasa-arvoa ja työtä. Pidetään kiinni maksuttomasta koulutuksesta ja hyvistä opettajista, taataan jokaiselle jatkopolku peruskoulun jälkeen ja uudistetaan koulu vastaamaan tulevaisuuden haasteisiin.

On aika purkaa työelämän kynnykset ja lasikatot. Vinhaa vauhtia uudistuvassa työelämässä tarvitaan uudenlaista turvaa ja osaamista sekä tekoja tasa-arvon puolesta.

Tulevaisuuden hyvinvointi edellyttää uusia tapoja toimia ja ajatella. Vapautetaan aikaa inhimilliselle hoivalle hyödyntämällä teknologiaa ja panostamalla ennaltaehkäisyyn.

Sisältöjen lisäksi tärkeää on myös tapa, jolla yhteisiä asioita hoidetaan. Haluan korjata politiikan: lisätä avoimuutta ja edistää johdonmukaista, tietoon perustuvaa päätöksentekoa.

Jaa sivu: